Tips på ett bra byggföretag

Eftersom jag ändå inte kunde sova steg jag upp riktigt tidigt idag. Jag har nyligen köpt en lägenhet i Huddinge och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma. Just nu sitter jag med en kopp te i köket och fick lust att skriva några rader till er läsare, om vad som är på gång här hemma. Jag vet att många av er också har olika projekt på gång. Det finns ett byggföretag som heter Dictum et Factum Renovering i närheten. Nu ska jag berätta om hur det gick till när de hjälpte mig med min köksrenovering här hemma i nyinköpta lägenheten. Jag tackar grannarna Rolf och Elisabeth som rekommenderade mig att anlita just Dictum et Factum Renovering. Tack! Köket blev precis så bra som jag önskade. 

 

Jag började med att ringa upp den här firman och berättade vad jag ville få gjort. Deras duktiga och erfarna hantverkare kom hit och gjorde en första inspektion. Därefter gav de mig lite olika alternativ på hur renoveringen bäst skulle kunna genomföras. Jag fick välja mellan olika material, och när jag hade bestämt mig för vad jag ville ha, tog renoveringen vid. Det är mycket som kan gå fel om en köksrenovering inte utförs med största skicklighet och fackmannamässigt. Allt är gjort utifrån gällande regler och praxis och mitt försäkringsbolag är också nöjda! Jag kommer anlita Dictum et Factum Renovering fler gånger om behov uppstår. Det finns mer saker jag önskar få gjort längre fram. 

 

Dictum et Factum hjälpa till med olika renoveringar, snickeriuppdrag, möbelmonteringar, de utför också städning och mycket, mycket mer, för oss i Botkyrka, Södertälje och i Huddinge. Behöver du anlita en bra och seriös byggfirma skulle jag verkligen vilja rekommendera er att anlita den här firman. De kommer hem till dig på ett gratis hembesök om du vill. 

Du gillar kanske också...