Tips på bra hantverkare

Hej på er alla läsare och vad roligt att du kommer in till bloggen idag också. Nu ska jag berätta för er om min badrumsrenovering i min lägenhet i Järfälla och om det företag som hjälpte mig att gå från idé till färdigbyggt. Jag började med att prata med ordföranden i min bostadsrättsförening angående om vem som skulle vara kompetent nog att göra jobbet, och han rekommenderade SM Bad & Bygg. Ordföranden berättade vidare att detta företag vid flera tillfällen använts vid badrumsrenoveringar och alltid med ett perfekt slutresultat. Försäkringsbolagen är också nöjda när de slipper skadeärenden. Det är väldigt mycket som kan bli fel i ett badrum om arbetet inte utförs fackmannamässigt. Eftersom hantverkarna på SM Bad & Bygg är certifierade med godkända utbildningar, är deras arbeten både kvalitetssäkrade och pålitliga.  

 

SM Bad & Bygg kan hjälpa dig i Järfälla eller i dess omnejd med totalentreprenad för din badrumsrenovering. Det finns flera bostadsrättsföreningar häromkring som anlitat företaget, inte enbart för köks- eller badrumsrenoveringar. Det är därför som jag vill rekommendera även dig att anlita just den här firman! Nu är det ju så att den här firman kan vara till hjälp för väldigt många fler än de som bor i lägenhet, till exempel husägare eller sommarstugeägare och är det något du behöver ha hjälp med tycker jag verkligen att du ska höra av dig till dem för det finns naturligtvis så mycket mer som de kan göra än det som jag har berättat här. Du kan få en gratis offert och sedan fundera på deras åtgärds- och kostnadsförslag. Jag är väldigt belåten med mitt nya badrum som dessutom har höjt värdet på lägenheten. Med ROT-avdraget blev det inte särskilt dyrt. Nu önskar jag er läsare en fortsatt fin dag. 

Du gillar kanske också...